Magunkról

A családi piac / csaladipiac.hu / honlap ötletét az élet írta azzal, hogy mi is tagjai lettünk az ország egyik nagycsaládos egyesületének. A harmadik gyermek születése után úgy éreztük, mi is szeretnénk részesei lenni a környezetünkben működő, és hasonló sorsú családokat összefogó helyi szervezetnek.
Az együtt töltött idők és más családokkal történt beszélgetések során vetődött fel, hogy a nagy létszámú családok életében kihívást és nagy anyagi terhet jelent az alapvető kozmetikai, tisztító és tisztasági szerek beszerzése.
A nagyobb fogyasztói létszám miatt jelentős összeggel bírhat egy-egy család életében az erre költött kiadások értéke, így az itt megspórolható költségek hatékony segítséget nyújthatnának a családok életében.
Az alap ötlet, hogy több mint 10 éves tapasztalatunkat és piacismeretünket kihasználva állítsunk össze egy olyan termékpalettát, amivel segíteni tudunk a rászoruló családoknak. Adódott ez abból, hogy cégünk megalakulása óta a háztartási-vegyi kereskedelem piacán dolgozik, így jelentős tapasztalatot tudtunk szerezni az eltelt évek alatt.
Cégünk közvetlen vevője több magyarországi vegyi és kozmetikai terméket gyártó „manufaktúrának”, / érzékeltetve ezzel, hogy alapvetően a kisebb létszámú, családi termelőket részesítjük előnyben / és nagyobb volumenben forgalmazó vegyi nagykereknek is.
Az ötlet sikerét bizonyítja, hogy a kerületben működő nagycsaládos egyesület tagjai mára megszerették és megelégedetten használják a palettán szereplő termékeket. Havi hírleveleinkben a levelező rendszeren keresztül értesültek az adott hónap termékeiről, akcióiról és a termékek árairól.
Mivel a helyi levelező rendszer csak az egyesület tagjai részére elérhető, így a fokozatos igények miatt egyre több kérésnek kellett eleget tennünk a hírlevél terjesztésében.
A helyzet megoldására létrehoztuk a csaladipiac.hu honlapot, mely felület könnyen elérhető az ország és a világ bármely területén.
Természetesen nem szeretnénk senkit kizárni a vásárlóink köréből, de mi elsődleges célcsoportnak a helyi nagycsaládos egyesületeket tekintjük, és termékkínálatunkat is alapvetően az Ő igényeik szerint alakítottuk ki.
A termékeink nagyobb része magyar gyártók üzemeiből kerül ki, hazai munkaerő segítségével. Szeretnénk a magyar kis és közép vállalkozói szektor termékeit megismertetni és elfogadtatni a vevőkörünkkel.
A külföldi termékek kiválasztásánál is szempont volt, hogy lehetőleg magyar tulajdonnal rendelkező importőr cégek termékeit tegyük be a kínálatba.
A termékek mellett érdekes cikkekkel és magyarázatokkal, hasznos linkekkel próbáljuk meg segíteni vásárlóinkat és azokat akik csak böngészni szeretnének oldalunkon.
Várjuk hozzászólásaikat, hasznos tanácsaikat és véleményüket az oldallal és termékeinkkel kapcsolatban.

Partnereink:

Energens Keresned sem kell!
Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft Lord Borotva  

Copyright © 2013 Szabeko Bt. Adószám: 20324751-2-43 Cím: 1221 Budapest, Hasadék u. 24.